EVREN, HALKBANK SARAY, ÇORLU ZİRAAT BANKASI ÇORLU, ÇERKEZKÖY ŞUBELERİNE 'HAYIRLI OLSUN' ZİYARETİNDE BULUNDU

EVREN, HALKBANK SARAY, ÇORLU ZİRAAT BANKASI ÇORLU, ÇERKEZKÖY ŞUBELERİNE 'HAYIRLI OLSUN' ZİYARETİNDE BULUNDU

  • 15 Ağustos 2023, 10:50
  • 328 görüntülenme
  • 2 dk tahmini okuma süresi

Sendikamız İstanbul Avrupa Bölge Başkanı Dr. Mümin Evren, Halkbank Saray Şube Müdürü olarak atanan Ali Fahri Öztürk'e, Ziraat Bankası Çerkezköy Şube Müdürü olarak atanan Zafer Terzioğlu'na, Ziraat Bankası Çerkezköy-Atatürk Caddesi Şube Müdiresi olarak atanan Aslı Toprak'a, Halkbank Yeni Çorlu Şube Müdiresi olarak atanan Nilüfer Aksakal'a, Ziraat Bankası Çorlu Şube Müdürü olarak atanan Nevzat Nadiroğlu'na 'Hayırlı Olsun' ziyaretinde bulundu. 

Ziyaretlerinde Genel Başkanımız Ahmet Eroğlu'nun selamlarını ve hayırlı olsun mesajlarını ileten Evren, Halkbank Şube Müdürleri Öztürk'e, Terzioğlu'na, Toprak'a, Aksakal'a ve Nadiroğlu'na sendika çalışmaları ile ilgili bilgi verip, güncel konular üzerine sohbet etti. 

Evren, "Misafirperverlikleri için Halkbank Saray Şube Müdürü Sayın Ali Fahri Öztürk'e, Ziraat Bankası Çerkezköy Şube Müdürü Sayın Zafer Terzioğlu'na, Ziraat Bankası Çerkezköy-Atatürk Caddesi Şube Müdiresi Sayın Aslı Toprak'a, Halkbank Yeni Çorlu Şube Müdiresi Sayın Nilüfer Aksakal'a, Ziraat Bankası Çorlu Şube Müdürü Sayın Nevzat Nadiroğlu'na teşekkür ediyorum. Görevlerinde başarılar diliyorum."dedi.